Archery tag / archery game

 

Iedereen weet dat je met boog en pijl op een doelwit kan schieten. Wat als dat doelwit nu een andere speler was, die op zijn beurt ook jou probeert te raken? Geen zorgen, de pijlen hebben een mousse punt en iedereen draagt een masker.

Er zijn verschillende spelen binnen Archery tag , allemaal even uitdagend. Kinderen vanaf 12+ en volwassenen hebben het meeste plezier hieraan.

Archery game of Archery tag kan een complex spel zijn. Daarom is het voor beginners en sporadische spelers aan te raden om begeleiding te boeken. Al het materiaal wordt voorzien. De deelnemers moeten minstens 10 jaar oud zijn en de groep moet 8 tot 20 deelnemers omvatten.

Wil je graag meer dan 2u spelen of minder dan 1u? Of wil je met meer dan 20 deelnemers spelen? Contacteer ons hier om dit aan te vragen. Hou er rekening mee dat buiten de regio Leuven (Leuven, Heverlee, Egenhoven, Kessel Lo, Herent en Korbeek Lo) een extra vervoerskost wordt aangerekend van 0.35€/km. Als je 2 activiteiten combineert krijg je 10% korting!

Je kan ook archery tag huren zonder begeleiding. Klik hier om de prijzen te bekijken.