Lasergame

 

Lasergame of lasershooting is een super leuk spel voor jong en oud. Het doel van het spel is het geweer van je tegenstander te raken. De verschillende soorten scenario’s en spelvarianten kunnen zich binnen of buiten afspelen, overdag of ‘s nachts. Is je tegenstander ver weg? De geweren raken tot een afstand van 50m! Ze werken met infrarood stralen en zijn dus volledig veilig. 

Huur lasergame zonder een begeleider. Bij elke set die je huurt krijg je een handleiding en een lijst met een aantal mogelijke spelen. Elke set komt in een opbergdoos en heeft 2 extra reserve geweren (enkel set van 40 heeft geen reservegeweren). Er wordt ook een waarborg van 50€ per set gevraagd.

Voor het afhalen of leveren zijn er meerdere opties :

  1. Jij komt zelf de set ophalen en achteraf terugbrengen in Leuven : We spreken een uur en datum af. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden
  2. Wij komen de set brengen en achteraf ophalen bij jou thuis : We spreken een uur en datum af. Hiervoor rekenen wij extra 0.35€/km aan. Levering in regio Leuven (Leuven, Heverlee, Egenhoven, Kessel Lo, Herent en Korbeek Lo) is gratis.
  3. We versturen de set via Bpost naar een Bpost ophaalpunt in jouw buurt en jij stuurt die achteraf terug : Tot 24 geweren is de kostprijs hiervan 15€ (incl. retour kosten). Wil je meer als 24 geweren huren dan is de kostprijs hiervan 30€ (incl. retour kosten)

Voor deze prijs kan je de set 2 dagen huren.

AantalPrijs
8 lasergeweren€50
16 lasergeweren€80
24 lasergeweren€120
32 lasergeweren€160
40 lasergeweren€180

Obstakel om achter te schuilen : 5€

Max 6 obstakels te huur. Deze kunnen niet via Bpost verzonden worden (kunnen enkel afgehaald of gebracht worden)