Mobiel laag touwenparcour

 

Wij komen met Be Out There bij jullie op locatie (of we zoeken samen een locatie) waar we ons laag touwenparcour komen opzetten. Wat is dit juist? Stel je een hoog touwen parcour voor. Je bent gemakkelijk 8m hoog. Je moet van de ene boom naar de andere toe op allerlei manieren (dit noemen we bruggen). Een apenbrug, indianenbrug en noem maar op. Wel, een laag touwenparcour is juist hetzelfde maar dan vlak boven de grond waardoor je je geen zorgen moet maken over de veiligheid. Als het je echt niet zou lukken kan je gewoon van het touwenparcour afstappen.

Wat hebben we nodig? Bomen of palen die dik genoeg zijn en op een afstand van 4 tot 15m ongeveer uit elkaar staan.

We maken ons parcour  telkens op hoogte van de deelnemers. De minimum leeftijd is 6jaar. De maximum is “zo oud als je wilt”. We kunnen het zelfs uitdagend maken voor volwassenen.

Wat is het maximum aantal deelnemers? Zoveel als je zelf wilt. Per “brug” kan je kinderen laten starten. Hou er rekening mee dat je de kinderen niet te lang wilt laten wachten. Voor grotere groepen zal een groter parcour dus beter uitkomen (tenzij je de groep kan splitsen, dan kunnen de deelnemers wisselen van activiteiten. Op deze manier los je die langere wachttijd op). Er wordt telkens een waarborg van 50€ gevraagd.

Er zijn 3 mogelijke parcours :

  1. de kleine versie met 8 bruggen
  2. de middelgrote versie met 11 bruggen
  3. de grote versie met 14 bruggen
VersiePrijs
Kleine versie€300
Middelgrote versie€450
Grote versie€600
 
 
Hou er rekening mee dat wij ons parcour altijd zelf komen opzetten en afbreken. Hierbij verwachten we dat er meerdere volwassenen (2 a 3 is ideaal) ons komen helpen. Hoe meer hulp, hoe sneller het zal gaan. Als wij langer dan 1u15min moeten opstellen of afbreken wordt er 30€ per extra begonnen uur aangerekend. 
Buiten de regio Leuven (Leuven, Heverlee, Egenhoven, Kessel Lo, Herent en Korbeek Lo wordt er een extra vervoerskost aangerekend van €0,35/km.
 
Je kan het mobiel laag touwenparcours ook huren met begeleiding. Klik hier om de prijzen te bekijken